PACCHERI ER EN LET OG DELIKAT PASTA DER ER RIGTIG GOD I MANGE SAMMENHÆNGEPrøv for eksempel med tun og tomat (4 personer):
Tun og tomat blanding: Dryp tunen af og bland den med en god olivenolie. Svits rødløg og rød chili (uden kerner). Tilsæt tunen, en flaske Mosede tomater og et bundt basilikum (gem lidt til anretningen) eller brug alternativ Tomatsauce med basilikum på glas. Tilsæt lidt salt, frisk citronsaft og lad retten simre i ca. 10 minutter. Smag til med salt og eventuelt friskkværnet peber (afhængig af styrken af chilien) og ekstra citronsaft. Pasta: Kom 400 g Paccheri i kogende vand (1 liter vand og 1 tsk. salt pr. 100 g pasta) i 11-12 minutter. Hæld vandet fra pastaen. Anretning: Vend tun og tomat blandingen forsigtigt i pastaen og anret i dybe tallerkener. Riv parmesanost og lidt citronskal over og drys med hakket frisk basilikum. Paccheri kan også med fordel anvendes i stedet for Cannelloni. Paccheri forkoges da i 4 minutter. Lad efter kogning pastaen stå i koldt vand inden de fyldes og bages færdig i sauce i ovnen. |